~*~Anime~*~Hellsing~*~
Forumul in care Organizatia Hellsing devine realitate!Bun Venit pe ~*~Anime~*~Hellsing~*~
Lista Forumurilor Pe Tematici
~*~Anime~*~Hellsing~*~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~*~ANIME~*~HELLSING~*~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 Profile
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
~*~Anime~*~Hellsing~*~ / Reguli / Regulile noi!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lucy
Sefa Organizatiei Hellsing

Din: London,Anglia
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 185
Deci...Asa...Fiindca pe multe alte forumuri imaginile sunt prea mari si deformeaza pagina am decis sa pun o regula noua si un topic nou.Voi trece pe la anunturi si voi scrie despre ce e vorba!

11.SEMNATURILE PREA MARI SUNT INTERZISE!MARIMEA SEMNATURII MINIMA E 500x150 IAR LA AVI 100x100!IN CAZ CA NU PUTETI FACE O SEMNATURA/NU SUNTETI IN STARE VOI FACE UN TOPIC IN CARE EU SI ALTI USERI VOM FACE SETURI PENTRU CEI CE NU STIU!


_______________________________________
Eu sunt stapana acestui joc si nimeni nu mi se va opune


pus acum 15 ani
   
Alucard
Fratia Valentine

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5
Salut,cred ca niste reguli noi v-ar prinde bine.

Orice īncalcare a regulilor Forumului (regulile de mai jos si, desigur, regulile speciale ale unor subforumuri) poate duce la un avertisment. Administratorii forumurilor au dreptul sa suspende conturi de pe forumuri sau IRC īn cazuri extreme. Interpretarea regulilor ramāne la latitudinea echipei forumului.



1. Conturi, Avertismente si Suspendari



1.1 Fiecare Utilizator poate sa īnregistreze si sa foloseasca un singur cont. Īnregistrarea si folosirea de conturi multiple poate duce la o suspendare a tuturor conturilor.



1.2 La primirea celui de-al treilea avertisment, un cont poate fi suspendat pe o perioada de pāna la 2 saptamāni sau chiar mai mult īn cazuri extreme. Ocolirea suspendarii prin īnregistrarea unui al doilea cont nu este permisa. Un cont poate fi suspendat permanent daca utilizatorul primeste alte avertismente dupa ce contul a fost deschis.



1.3 Īn cazuri extreme, este posibil ca un Utilizator sa fie suspendat fara a fi primit avertismente.



1.4 Editarea postului dupa ce avertismentul a fost dat (aceasta include stergerea sau modificarea avertismentului) este īmpotriva regulii si poate duce la suspendare de pe forum.



2. Atitudinea pe forum



2.1.1 Postarea de materiale sau link-uri catre materiale pornografice, extremiste politice, imorale sau ofensive ce pot īncalca legile aplicabile este interzisa.



2.1.2 De asemenea, este interzisa postarea de seriale, hack-uri, crack-uri sau alte materiale ilegale, incluzānd pagini de descarcare ilegale si programe piratate.



2.2.1 Posturile cu continut ce nu apartine subiectului/forumului potrivit (spam/off-topic) sunt indezirabile si pot duce la un avertisment. Exceptie face forumul de spam.



2.2.2 Aceasta include posturile care atrag atentia asupra īncalcarii regulilor (moderarea forumului fara a fi un utilizator cu astfel de privilegii). Aceste actiuni sunt strict rezervate echipei forumului.



2.3.1 Imaginile din semnaturi nu trebuie sa depaseasca

150 px īn īnaltime,

450 px īn latime

si 45 kb īn marime.


sau

100 pixeli īn īnaltime

500 pixeli īn latime

si 45 kb īn marime

De asemenea, nu se permite mai mult de o imagine la semnatura pentru fiecare utilizator.



2.3.2 Semnaturile nu trebuie sa fie mai mari decāt 3 linii de text de dimensiune standard.



2.3.3 Utilizatorii pot atasa imagini posturilor lor, dar acestea nu trebuie sa depaseasca

400 px īn īnaltime

400 latime

si 100kb īn marime fiecare.



2.3.4 Moderatorii au dreptul de a sterge orice imagine ce depaseste aceste dimensiuni oricānd. Un post nu poate contine mai mult de 5 imagini.



2.3.5 Daca moderatorii au nevoie de mai mult spatiu pentru a oferi informatii utilizatorilor, acestia pot sa aibe semnaturi ce depasesc dimensiunile de mai sus.



2.4 Insultele sau ofensele aduse altor utilizatori sau membrilor echipei si limbajul necorespunzator se pedepsesc īn īntreg forumul.



2.5 Echipa forumului īsi rezerva dreptul de a cenzura posturi. Posturile editate vor fi marcate.



2.6 Repostarea unui subiect ce a fost deja īnchis nu este permisa. Daca doriti sa postati īn acel topic, adresati-va moderatorului ce l-a īnchis sa īl redeschida.



2.7 Schimbul de conturi nu este permis pe īntreg forumul.



2.8 Reclame si link-uri catre alte jocuri de browser nu sunt permise pe īntreg forumul, inclusiv Forumul PC. Link-uri catre site-uri ce numara orice vizitator nu sunt permise.



2.9 Limba utilizata este romāna si pe forum se va discuta numai īn romāna.



2.10 Cereri de ridicare a suspendarii de pe conturi din joc nu īsi au locul pe forum. Va rugam sa contactati membrul staff-ului care a dat suspendarea doar prin PM/E-mail/IRC.



2.11 Spam-ul cu emoticoane si imagini este interzis, deoarece poate bloca computerele oamenilor. Pe acest forum se vor admite un numar de maxim 6 emoticoane intr-un post.

Imaginile si posturile ce depasesc dimensiunile admise sunt interzise.



2.12 Toate posturile trebuie sa contina cel putin 4 cuvinte. Mai putine cuvinte vor fi considerate spam si pedepsite ca atare. Abrevierile precum BRB, LOL, APP, vor fi considerate un singur cuvānt. De asemenea, de acum inainte posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu,doi,trei" ," patru cuvinte per post" sau altele.Trebuie sa fie legate de subiect altfel va fi tratat ca incalcare a regulii de post lenght si pedepsita ca atare.



2.13 Daca considerati ca ati primit un avertisment pe nedrept, Mai īntāi trimiteti-i un PM Moderatorului care v-a avertizat. Apoi puteti contacta un Super Moderator. Īn cazuri extreme aveti dreptul sa va adresati Administratorului. Cuvāntul acestuia este definitiv. Urmati aceasta ierarhie, sau veti fi ignorati.



2.14 Īncercarea de a copia un membru al echipei (prin nume, avatar, semnatura) va duce la un avertisment, sau, īn cel mai rau caz, la o suspendare.



2.15 Vānarea de posturi (postarea doar pentru un numar mai mare de posturi) rezulta īntr-un avertisment sau, īn cazuri extreme, la o suspendare. Postarea dublu īn cadrul intervalului de timp permis pentru editarea postului se considera vānare de posturi.



2.16 Este interzisa postarea pentru persoane suspendate. Aceasta actiune va atrage un avertisment. Singura exceptie o constituie subiectele de „la revedere!” (numai cu permisiune de la un Administrator). Īmpartirea de conturi cu persoane suspendate duce la o suspendare pentru detinatorul contului.



2.17 Discutarea suspendarilor nu este permisa īn forumurile publice, aceasta putānd rezulta īn suspendari īn plus sau avertismente. Va rugam sa discutati aceste probleme cu moderatorul implicat sau cu superiorul sau doar īn cadrul forumului.



2.18 Alegeti un subiect sugestiv si potrivit topicurilor. Īncercati sa īnsumati pe scurt problema īntr-un titlu, si adaugati-l si īn mesajul īn sine. Nu folositi īn titluri Caps Lock si nu adaugati informatii false doar pentru a atrage atentia. (exemplu: citeste asta sau vei fi arestat). Un exemplu de titlu nedorit si total gresit “AJUTATI-MA”. Nu folositi URL-uri pe post de titlu pentru topic.



2.19 Includeti cāt de multe informatii puteti atunci cānd cautati ajutor. Nimeni nu va fi capabil sa va ajute daca nu dati detalii suficiente. Specificati serverul si informatii despre problemele pe care le aveti sau daca ati mai experimentat acele probleme īn trecut.



2.20Ortografia

Greselile īntāmplatoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu si cele care indica lipsa oricarei stradanii de a scrie un text lizibil.



Sunt INTERZISE:

- Prescurtarile folosite īn chat.

- Inlocuirea literei "c" cu litera "k" si alte asemena substituiri ce contravin corectitudinii limbii romane.



Evita sa scrii cu tz, sh...etc. Daca vrei sa fii sigur ca ai fost inteles, poti folosi diacritice, chiar daca acest lucru nu este obligatoriu.



3. Note



Urmatoarele subiecte se discuta doar cu Administrarea Forumului:

- Suspendari de semnaturi

- Cereri de ridicare a semnaturilor (prin PM, IRC sau E-mail)

- Schimbari de nume de utilizator

- Plāngeri despre Super Moderatori (īn privinta Moderatorilor, contactati mai īntāi un Super Moderator)



Echipa īsi rezerva dreptul de a schimba aceste reguli atunci cānd este necesar.



Folosirea acestui forum este un privilegiu si nu un drept. Faptul ca
ramaneti pe acest forum este considerata o acceptare a acestor reguli.

Administratorii īsi rezerva dreptul sa faca orice este mai bine pentru
forum, incluzānd suspendarea de conturi.


_______________________________________
Ce usor poti muri...sa recunoastem ca o data daca ne izbim de pamant murim.Sa fii vampir inseamna nemurire.

pus acum 14 ani
   
Lucy
Sefa Organizatiei Hellsing

Din: London,Anglia
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 185
Well...Am sa citesc aceste reguli caci acum nu mai am timp si voi alege din ele cateva...Cu cat e forumul mai in siguranta cu atat e mai bine^^

_______________________________________
Eu sunt stapana acestui joc si nimeni nu mi se va opune


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la